0
Winkelmand

Aubergine-paprikadip

Rooster de aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om. Laat de aubergine iets afkoelen in een…

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om.
  2. Laat de aubergine iets afkoelen in een plastic zak. Verwijder de schil en pureer het vruchtvlees met de geroosterde paprika's en knoflook.
  3. Meng er de rode peper, olijfolie en het citroensap door.

Ingrediënten

4 personen

1 stuk aubergine

200 gram geroosterde paprika's pot

2 teentjes knoflook

0.5 stuk rode peper fijngesneden, zonder zaadjes

4 eetlepels olijfolie

1.5 eetlepels citroensap

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725015549 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
115
Koolhydraten
4
Vetten
10
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0