0
Winkelmand

Auberginecarpaccio met rauwe ham en roquefort

Probeer eens deze auberginecarpaccio met rauwe ham en roquefort!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de plakken aubergine met zout en zet ze weg in een vergiet met een bord erop dat verzwaard is, bijvoorbeeld met een vol conservenblik. Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier en bestrijk ze met olijfolie.
  2. Bak de aubergine kort in een grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag. Leg de plakjes in een ronde waaiervorm op 4 borden en bestrijk licht met pesto.
  3. Verdeel de plakken ham met de kaas en de tomaatjes over de aubergine. Bestrooi met peper en garneer met basilicum.

Ingrediënten

4 personen

2 aubergines kleine, in dunne plakken

1 eetlepel olijfolie

2 eetlepels pesto

12 plakken rauwe hammen

150 gram roquefort verbrokkeld

150 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

2 eetlepels basilicum gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725015549 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe ham product photo
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe hamTop! van Coop Kleintje authentiek rauwe ham1,69
Alternatief
6
Coop Roquefort product photo
Coop RoquefortCoop Roquefort2,93
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
5
Vetten
21
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
17
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0