0
Winkelmand

Auberginerolletjes met walnotenpesto en geitenkaas

Probeer eens deze auberginerolletjes met walnotenpesto en geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aubergines in de lengte in repen van circa 2 cm. Spreid de repen uit over de bakplaat. Bestrooi ze aan beide kanten met zout en leg er een stuk keukenpapier bovenop. Leg hierop een snijplank als gewicht en laat circa 20 minuten staan.
  2. Wrijf de auberginerepen droog. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de auberginerepen om en om goudbruin. Laat ze uitlekken op een schoon stuk keukenpapier.
  3. Maal de pesto samen met de walnoten in een blender of met de staafmixer tot een grof mengsel.
  4. Bestrijk de auberginerepen met een lepeltje walnotenpesto en leg hier een stukje geitenkaas op. Rol ze op en steek ze vast met een prikkertje.
  5. Leg de rolletjes in een ovenschaal en verwarm ze 15 minuten voor het serveren in een voorverwarmde oven van 180ºC. Lekker met een rucolasalade.

Ingrediënten

4 personen

2 aubergines

100 milliliter zonnebloemolie

100 gram groene pesto

70 gram walnoten gepeld

200 gram geitenkaas in stukjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725015549 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624236915 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Coop Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Coop Jong belegen geitenkaas plakkenCoop Jong belegen geitenkaas gesneden3,50
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
7
Vetten
45
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
14
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0