0
Winkelmand

Auberginetempura met Parmezaanse kaas en honing

Probeer ook eens deze heerlijk Auberginetempura met Parmezaanse kaas en honing!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de aubergines droog met keukenpapier en bestrijk met wat zonnebloemolie.
  2. Meng de bloem op een bord met de Parmezaanse kaas en een snuf zout.
  3. Rol de aubergines aan beide kanten door het bloemmengsel en druk het paneerlaagje een beetje aan.
  4. Verhit een laagje zonnebloemolie in een diepe koekenpan en bak de aubergineplakken rondom goudbruin.
  5. Besprenkel de auberginetempura met honing en serveer direct.

Ingrediënten

2 aubergines in dunne plakken

zonnebloemolie (naar smaak toevoegen) om te frituren

zonnebloemolie (naar smaak toevoegen) om te frituren

3 eetlepels bloem

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

2 eetlepels honing

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710725015549 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
175
Koolhydraten
10
Vetten
13
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0