0
Winkelmand

Avocado-mangomousse

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de avocado's en houd 1 helft apart. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Doe dit in de blender.
  2. Schil de mango's en houd hier ook 1 helft apart. Snijd het vruchtvlees van de pitten en voeg de mangostukjes toe aan de avocado.
  3. Giet 250 ml gecondenseerde melk erop en voeg de crème fraîche en het citroensap toe. Pureer en mix tot een luchtige mousse.
  4. Voeg eventueel nog wat gecondenseerde melk toe uit het blikje. Verdeel de mousse over de glazen en zet circa 3 uur in de koelkast.
  5. Snijd de achtergehouden avocado en mango in kleine blokjes. Schep een lepel crème fraîche op de mousse en verdeel de blokjes avocado en mango erover. Serveer de mousse direct.

Ingrediënten

4 personen

3 avocado's

2 mango's

1 blik gecondenseerde melk

crème fraîche (naar smaak toevoegen) om te garneren

crème fraîche (naar smaak toevoegen) om te garneren

1 citroen sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Avocado eetrijp product photo
Avocado eetrijpAvocado eetrijp1,39
Alternatief
3
EAT ME Mango product photo
EAT ME MangoMango ready to eat1,79
Alternatief
2
Melkan Gecondenseerde melk product photo
Melkan Gecondenseerde melkMelkan Gezoete gecondenseerde melk 397gr1,42
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
810
Koolhydraten
81
Vetten
46
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
13
Vezels
6
Zout
0.3
Suiker
0