0
Winkelmand

Avocado-zalmsalade

Dep de zalmfilets aan beide kanten goed droog en bestrooi met zout en chilipeper. Leg ze in een droge koekenpan en gaar ze op middelhoge stand in circa 5…

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de zalmfilets aan beide kanten goed droog en bestrooi met zout en chilipeper.
  2. Leg ze in een droge koekenpan en gaar ze op middelhoge stand in circa 5 minuten per kant. Neem de vis uit de pan en laat afkoelen.
  3. Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees eruit en snijd het in kleine blokjes.
  4. Verdeel de zalm in kleine stukjes en vermeng alle ingrediënten met elkaar in een kom. Breng op smaak met zout en chilipeper. Serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

200 gram diepvrieszalmfilets ontdooid

1 mespunt chilipoeder

2 stuks avocado's rijp

2 takjes lente-/bosuitjes zeer fijngesneden

1 stuks verse gember geschild, geraspt, ca. 1 cm

0.5 stuks rode peper zeer fijngesneden

0.5 stuks limoen sap

2 eetlepels verse koriander fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717774267646 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot2,39
1
8718963343998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
3
Vetten
25
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0