0
Winkelmand

Avocadodip met groenten van Chantal Janzen

Deze kruidige avocado dip van Chantal Janzen is een gezonde aanvulling op jouw borreltafel! Lekker met bijvoorbeeld reepjes paprika, stukken komkommer of op een cracker.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de avocado’s schoon en snijd in blokjes.
  2. Pers de knoflook.
  3. Prak met een vork de avocado’s en mix met de knoflook, limoensap, zout en peper en olijfolie.
  4. Snijd de ui in stukjes en hak de Spaanse peper fijn.
  5. Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd in blokjes. Mix het geheel met elkaar.

Ingrediënten

6 personen

2 avocado's

2 teentjes knoflook

1 limoen alleen het sap

3 eetlepels olijfolie

0.25 theelepel zout

0.25 peper

0.5 rode ui

0.5 tomaat

1 Spaanse peper

1 eetlepel verse koriander

1 theelepel komijnpoeder

Ingrediënten

Voor 6 personen

8718963343998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
Rode ui duo product photo
Rode ui duoRode ui duo0,59
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
8718836086823 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
175
Koolhydraten
3
Vetten
17
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
3
Zout
0.2
Suiker
0