0
Winkelmand

Avocadodip met groenten van Chantal Janzen

Deze kruidige avocado dip van Chantal Janzen is een gezonde aanvulling op jouw borreltafel! Lekker met bijvoorbeeld reepjes paprika, stukken komkommer of op een cracker.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de avocado’s schoon en snijd in blokjes.
  2. Pers de knoflook.
  3. Prak met een vork de avocado’s en mix met de knoflook, limoensap, zout en peper en olijfolie.
  4. Snijd de ui in stukjes en hak de Spaanse peper fijn.
  5. Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd in blokjes. Mix het geheel met elkaar.

Ingrediënten

6 personen

2 avocado's

2 teentjes knoflook

1 limoen

3 eetlepels olijfolie

0.25 theelepel zout

0.25 peper

0.5 rode ui

0.5 tomaat

1 Spaanse peper

1 eetlepel verse koriander

1 theelepel komijnpoeder

Ingrediënten

Voor 6 personen

 product photo
avocado's
Alternatief
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1
Limoenen product photo
Limoenen1,19
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen Zeezout2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peper2,85
Alternatief
1
Rode ui duo product photo
Rode ui duo0,59
Alternatief
1
Trostomaten product photo
Trostomaten2,19
Alternatief
1
 product photo
Spaanse pepers
Alternatief
Verse koriander product photo
Verse koriander1,19
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalen2,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
175
Koolhydraten
3
Vetten
17
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
3
Zout
0.2
Suiker
0