0
Winkelmand

Aziatische groene gegrilde groenten salade (van de BBQ)

Aziatische groene gegrilde groenten salade (van de BBQ)


Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue ruim een halfuur van de voren aan en laat goed heet worden.
  2. Snijd de spitskool, venkel en limoen in parten. Halveer de snijbonen.
  3. Bestrijk de spitskool, venkel en snijbonen met behulp van een kwast met olijfolie. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
  4. Als de barbecue goed heet is gril de spitskool 4 minuten, de venkel 3 minuten en de snijbonen 2 minuten aan beide zijden.
  5. Bestrijk de groene groenten met behulp van een kwast in met de woksaus en grill nog eens 1 minuut aan beide zijden.
  6. Verdeel de groene groenten over 4 borden. Garneer met sesamzaad, verse koriander en een partje limoen.

Ingrediënten

4 personen

1 stuk spitskool

1 stuk venkel

400 gram snijbonen

1 flesje 5 spices woksaus

2 eetlepels sesamzaad

1 bakje (koriander)

2 stuks limoenen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Spitskool product photo
Spitskool1,29
Alternatief
1
Venkel product photo
Venkel0,89
Alternatief
1
Snijbonen voordeelverpakking product photo
Snijbonen voordeelverpakking2,09
Alternatief
1
 product photo
5 spices woksaus
Alternatief
Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen Sesamzaad2,25
1
Verse koriander product photo
Verse koriander1,19
Alternatief
1
Limoenen product photo
Limoenen1,19
1

Alternatief