0
Winkelmand

Baked potato met roomsalsa

Probeer ook eens baked potato met roomsalsa!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit voor de salsa de eetlepel olie en fruit hierin de ui. Laat afkoelen en roer de ui met de dille door de zure room. Breng op smaak met zout en peper en bewaar in de koelkast.
  2. Kook de aardappels eventueel circa 10 minuten voor. Leg ze op een stuk folie en bestrijk ze met olie. Vouw het folie goed dicht, maar niet te strak.
  3. Leg de aardappels aan de zijkanten van het barbecuerooster en rooster ze in 10-15 minuten gaar (15-20 minuten als ze niet zijn voorgekookt).
  4. Verwijder het folie en maak een inkeping aan de bovenkant van de aardappel. Schep de roomsalsa erop.

Ingrediënten

4 personen

4 grote aardappels schoongeboend

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel olie

1 ui gesnipperd

1 bosje verse dille fijngehakt
of
1 bosje verse kervel fijngehakt

250 milliliter zure room

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624251031 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
265
Koolhydraten
22
Vetten
17
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0