Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Kook de rijst en laat afkoelen. Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Spoel er koud water over en pel ze.
- Verhit de olie in een wok en bak hierin de eieren rondom lichtbruin. Schep de eieren uit de wok. Giet de olie uit de wok en bewaar. Voeg weer 2 eetlepels van de olie toe aan de wok en fruit hierin de sjalotjes en knoflook.
- Voeg de tomatenblokjes met sap, de chilisaus en ketjap toe en verwarm mee. Leg de eieren erin en stoof zachtjes 10-12 minuten.
- Bak intussen de rijst met de boemboe in de rest van de olie. Serveer met de eieren en bestrooi met de seroendeng, koriander en bosui.
Ingrediënten
4 personen
of
of
Voedingswaarde
- Energie
- 825
- Koolhydraten
- 71
- Vetten
- 48
- Verzadigde vetten
- 16
- Eiwitten
- 25
- Vezels
- 2
- Zout
- 1.3
- Suiker
- 0