0
Winkelmand

Banaan met karamelsaus, naar idee van Yvette

Yvette Verkade maakt bij de barbecue altijd deze overheerlijke banaan met karamelsaus.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de bananen en leg op elk vel aluminiumfolie een banaan.
  2. Verdeel de suiker over de 4 bananen.
  3. Vouw de vellen luchtdicht en leg alle pakketjes op een zacht gloeiende barbecue.
  4. Kijk af en toe of de suiker al is gesmolten. Hoe langt dit duurt, hangt af van de warmte van de barbecue. De bananen zijn klaar zodra de suiker is veranderd in karamelsaus.
  5. Laat even afkoelen, want de pakketjes zijn gloeiend heet.

Ingrediënten

4 personen

4 rijpe bananen

8 eetlepels bruine suiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
4
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Bruine kandij fijn product photo
Van Gilse Bruine kandij fijnVan Gilse Bruine Kandij Fijn 500 Gram Doos2,15
Alternatief
1

Alternatief