0
Winkelmand

Banaan-pindakaas-froyo

Probeer eens deze banaan-pindakaas-froyo!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de bevroren banaan, yoghurt en pindakaas in een keukenmachine tot een romig mengsel.
  2. Roer de gehakte chocolade erdoor, schep over in een bakje en zet circa 20 minuten in de diepvries.
  3. Schep bolletjes van de froyo en verdeel over 4 kommetjes. Bestrooi met nog wat extra gehakte chocolade en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

3 bananen in plakjes, bevroren

250 gram Griekse yoghurt
of
250 gram yoghurt

4 eetlepels pindakaas

50 gram melkchocolade fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,69
Alternatief
1
Melkan Magere yoghurt product photo
Melkan Magere yoghurtMelkan Magere Yoghurt 1L0,99
Alternatief
1
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot2,99
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
365
Koolhydraten
29
Vetten
22
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
9
Vezels
4
Zout
0.2
Suiker
0