0
Winkelmand

Bananencake met rozijnen

Deze bananencake is zo lekker dat je ’m ook gaat maken als er niets te vieren valt.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Pureer in de keukenmachine de banaan, eieren, appel- of ciderazijn en driekwart van de rozijnen tot een egaal mengsel.
  3. Meng in een kom het amandelmeel met de vanille, een snuf zout en baking soda.
  4. Doe dit in de keukenmachine erbij en maal het tot een egaal mengsel.
  5. Voeg dan de walnoten toe en laat de machine kort draaien zodat je kleine stukjes walnoot in het beslag ziet.
  6. Roer de rest van de rozijnen erdoor.
  7. Bekleed de cakevorm met bakpapier en schep het beslag erin.
  8. Zet de cake gedurende 25 minuten in de oven.
  9. Dek de cake dan af met een stuk aluminiumfolie en bak hem nog eens 20 à 25 minuten totdat de cake van binnen goed gaar is.

Ingrediënten

1 rijpe banaan

3 eieren

1 eetlepel appel- of ciderazijn

180 gram rozijnen

190 gram amandelmeel

0.5 theelepel vanille-essence

1 snufje zout

1 theelepel baking soda

90 gram walnoten

Ingrediënten

Voor 0 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
Koopmans Zelfrijzend amandelmeel product photo
Koopmans Zelfrijzend amandelmeelKoopmans Zelfrijzend Amandelmeel glutenvrij3,99
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,89
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
33200011101 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1

Alternatief