0
Winkelmand

Basilicum-pistachepesto

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de pistachenoten, basilicum, peterselie, kaas, olijfolie, zout en peper tot een pesto.
  2. Schep in een brandschoon potje en bewaar afgesloten maximaal 1 week in de koelkast. Lekker bij pasta, risotto, kip of op bruschetta.

Ingrediënten

200 gram ongezouten pistachenoten gepeld

1 bosje basilicum

1 bosje platte peterselie

100 gram Parmezaanse kaas geraspt
of
100 gram pecorinokaas geraspt

150 milliliter olijfolie

Ingrediënten

Voor 0 personen

Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
2
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Galbani Parmigiano reggiano rasp product photo
Galbani Parmigiano reggiano raspGalbani Parmigiano Regianno Rasp 60gr1,84
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Niet beschikbaar

pecorinokaas
Geen product gevonden

Alternatief