0
Winkelmand

Basilicumboter met Parmezaanse kaas

Probeer ook eens deze heerlijke Basilicumboter met Parmezaanse kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zorg ervoor dat de boter op kamer­ temperatuur is of verwarm deze 10 seconden op 600 Watt in de magne­tron.
  2. Snijd de tomaatjes fijn en meng er 1 eetlepel van de tomatenolie door. Meng de boter met de tomaatjes, basilicum, knoflook, Parmezaanse kaas en balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Leg de boter afgedekt of verpakt in vershoudfolie in de koelkast.
  4. Deze basilicumboter is lekker bij pasta, kip en groenten.

Ingrediënten

6 personen

250 gram boter

8 zongedroogde tomaatjes op olie

1 handje basilicum fijngehakt

2 teentjes knoflook geperst

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

1 theelepel balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 6 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Tomaat zongedroogd product photo
Tomaat zongedroogdTomaat zongedroogd2,69
Alternatief
3
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
385
Koolhydraten
35
Vetten
39
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
0
Vezels
2
Zout
0.9
Suiker
0