0
Winkelmand

Basilicumpesto

Probeer eens deze basilicumpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de pijnboompitten met de knoflook en olijfolie middelfijn en voeg de basilicum en Parmezaanse kaas toe.
  2. Maal verder tot een fijne pesto en voeg peper, zout en eventueel wat druppels citroensap toe.
  3. Schep de pesto in de holletjes van ijsblokhouders. Dek af met vershoudfolie en laat een dag of nacht invriezen.
  4. Neem de blokjes uit de houders en doe ze in diepvrieszakjes. Gebruik de blokjes als smaakmakers voor sauzen, soepen en dressings.

Ingrediënten

25 gram pijnboompitten licht geroosterd

2 teentjes knoflook

50 milliliter milde olijfolie

1 bosje basilicum

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

citroensap (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
8717389129162 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief