0
Winkelmand

Basilicumpesto

Probeer eens deze basilicumpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de pijnboompitten met de knoflook en olijfolie middelfijn en voeg de basilicum en Parmezaanse kaas toe.
  2. Maal verder tot een fijne pesto en voeg peper, zout en eventueel wat druppels citroensap toe.
  3. Schep de pesto in de holletjes van ijsblokhouders. Dek af met vershoudfolie en laat een dag of nacht invriezen.
  4. Neem de blokjes uit de houders en doe ze in diepvrieszakjes. Gebruik de blokjes als smaakmakers voor sauzen, soepen en dressings.

Ingrediënten

25 gram pijnboompitten licht geroosterd

2 teentjes knoflook

50 milliliter milde olijfolie

1 bosje basilicum

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

citroensap (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano flakes product photo
Coop Grana padano flakesGrana Padano (BOB) schaafsel, bereid met rauwe melk.2,56
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief