0
Winkelmand

Basisrecept salted caramel

Probeer eens dit basisrecept salted caramel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de suiker met 50 ml water in een steelpan met dikke bodem op middelhoge stand tot de suiker helemaal gesmolten is.
  2. Laat het suikermengsel zachtjes borrelen. Roer niet, maar draai de pan af en toe rond.
  3. Voeg, als de suiker begint te kleuren, op een lage stand de boter toe en laat deze smelten.
  4. Voeg voorzichtig op een lage stand de room in delen toe. Roer en kook zachtjes 1 minuut.
  5. Neem de karamel van de warmtebron en voeg het zout toe.
  6. Laat afkoelen voor gebruik of bewaar in de koelkast.

Ingrediënten

200 gram suiker

100 gram boter in blokjes

125 milliliter kookroom

1 theelepel grof zeezout

Ingrediënten

Voor 0 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8710624205287 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1965
Koolhydraten
205
Vetten
126
Verzadigde vetten
82
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0