0
Winkelmand

Bastogne cheesecake

Deze cheesecake met Philadelphia en Bastogne koeken is bij steeds meer mensen favoriet. Bovendien is hij super makkelijk te maken! Bekijk het recept hieronder.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Doe de Bastogne koekjes in een plastic diepvries zakje en rol met een deegroller de koekjes fijn.
  2. Smelt de boter (15 sec.) in de magnetron en mix het met de fijngemalen koekjes. Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
  3. Voeg de Philadelphia, poedersuiker, zure room en vanille extract samen in een kom en mix het tot een gladde massa. Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het terug in de koeling voor minimaal 2 uur.
  4. Decoreer de cheesecake met wat jam en rode vruchten. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.

Ingrediënten

6 personen

130 gram Bastogne koekjes

40 gram boter

400 gram Philadelphia Naturel

60 gram poedersuiker

125 milliliter zure room

2 theelepels vanille extract

1 rode vruchten naar keuze

1 jam naar keuze

Ingrediënten

Voor 6 personen

LU Bastogne product photo
LU BastogneLU BASTOGNE BISCUITS ORIGINAL 260 GR1,55
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Philadelphia Roomkaas original product photo
Philadelphia Roomkaas originalPhiladelphia naturel 200gr2,05
Alternatief
2
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,89
Alternatief
1
8710624233761 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624220259 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief