0
Winkelmand

Bavaroise met de perenwaaier van René Pluijm

Probeer eens deze bavaroise met de perenwaaier van René Pluijm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de peren en verwijder het klokhuis.
  2. Doe ze in een pan en voeg de witte wijn, de kaneel, de suiker, het citroensap en het vanillestokje toe.
  3. Breng aan de kook en laat de peren 10 minuten staan.
  4. Haal ze uit het vocht en laat ze even uitlekken.
  5. Snijd ze in plakjes of maak een waaiertje door de plakjes niet helemaal van elkaar los te snijden.
  6. Zet de glaasjes chocolade bavaroise op 6 schoteltjes en leg de perenwaaiers ernaast.
  7. Verkruimel de hazelnoten en strooi ze over de peren.

Ingrediënten

6 personen

6 dessertglaasjes chocolade bavaroise

3 peren geschild

750 milliliter witte wijn

1 snufje kaneel

100 gram suiker

1 citroen uitgeperst

1 vanillestokje

2 eetlepels geroosterde hazelnoten

Ingrediënten

Voor 6 personen

8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1
Ritter Sport Puur hele hazelnoot product photo
Ritter Sport Puur hele hazelnootDunkle Voll-Nuss1,42
Alternatief
1

Niet beschikbaar

dessertglaasjes chocolade bavaroise
Geen product gevonden

Alternatief