0
Winkelmand

Beenham met rozemarijnsaus en blauwe bessen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180°C. Verwijder de verpakking van het vlees. Verhit de boter en bak hierin de beenham rondom lichtbruin.
  2. Leg het vlees in de braadslede of ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en zet het 30 minuten in het midden van de oven.
  3. Roer de wijn, rozemarijn en kookroom door het bakvet en laat inkoken tot sausdikte. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Snijd de beenham in plakken. Roer de helft van de blauwe bessen door de saus. Serveer deze bij de ham en garneer met de rest van de bessen.

Ingrediënten

4 personen

1 stuks beenham kant-en-klaar

75 gram boter
of
75 gram vloeibaar bakproduct

150 milliliter eco balance chardonnay

1 eetlepel verse rozemarijn gehakt, naaldjes

200 milliliter kookroom

200 gram blauwe bessen

Ingrediënten

Voor 4 personen

2364578000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
8719200109889 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grand Sud Chardonnay product photo
Grand Sud ChardonnayGRAND SUD CHARDONNAY VIN DE FRANCE BLANC 1,00 L4,99
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
8711200214303 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624284077 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
430
Koolhydraten
10
Vetten
29
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0