0
Winkelmand

Bellini met peer en rozemarijn

Probeer ook eens deze heerlijke Bellini met peer en rozemarijn!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm het perensap met de suiker en 1 takje rozemarijn en laat circa 10 minuten pruttelen op een lage stand. Koel dit sap 2 uur in de koelkast.
  2. Schenk een laagje van het perensap in 4-6 champagneglazen en vul aan met de prosecco of voor een alcoholvrije variant koolzuurhoudend mineraalwater. Garneer met een takje rozemarijn.

Ingrediënten

4 personen

200 milliliter perensap

1 theelepel suiker

5 takjes rozemarijn

1 fles prosecco
of
1 fles mineraalwater met koolzuur

Ingrediënten

Voor 4 personen

Top! van Coop Appel perensap product photo
Top! van Coop Appel perensapPuur appel peren sap.1,53
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Tiresia Prosecco product photo
Tiresia ProseccoTiresia prosecco 75cl4,99
Alternatief
1
8722200954236 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief