0
Winkelmand

Biefblokjes in rode wijnsaus

Probeer eens deze biefblokjes in rode wijnsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de biefstuk in dobbelsteentjes en bestrooi deze met versgemalen peper
  2. Pel de sjalotjes en snipper ze
  3. Verhit de boter en bak hierin de biefstukblokjes rondom bruin in 2 minuten
  4. Schep ze uit de pan en houd ze even warm
  5. Fruit de sjalotjes 2 minuten in het achtergebleven bakvet
  6. Voeg de rode wijn en kookroom toe en laat dit in 2 minuten tot sausdikte inkoken.
  7. Doe er de bosvruchtenjam bij en voeg zout naar smaak toe
  8. Warm het vlees nog even mee in de saus
  9. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Ingrediënten

4 personen

500 gram biefstukken

versgemalen peper (naar smaak toevoegen)

3 sjalotjes

75 gram boter

zout (naar smaak toevoegen)

2 deciliter rode wijn

2 eetlepels kookroom

1 eetlepel bosvruchtenjam

2 eetlepels gehakte peterselie vers of diepvries

Ingrediënten

Voor 4 personen

Biefstuk product photo
BiefstukBiefstuk21,98
Alternatief
1
Verstegen Witte peper product photo
Verstegen Witte peperVerstegen peper wit 48 g Pot2,89
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
g'woon Extra jam bosvruchten product photo
g'woon Extra jam bosvruchteng'woon Extra jam bosvruchten0,88
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
352
Koolhydraten
8
Vetten
20
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
35
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0