0
Winkelmand

Biefstuk gegratineerd met geitenkaas

Probeer ook eens deze heerlijke biefstuk gegratineerd met geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Bak ze in het bakproduct in circa 2 minuten per kant bruin.
  2. Neem de biefstukken uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie. Verwarm de ovengrill.
  3. Giet de rode wijn en vleesbouillon in de pan en laat tot â…” inkoken. Klop de kruidenroomkaas erdoor.
  4. Leg op elke biefstuk een plak geitenkaas en gratineer de kaas licht onder de grill.
  5. Serveer de biefstuk met de rodewijnsaus.
  6. Lekker met geroerbakte spinazie en gekookte krieltjes.

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken à 125 g

2 eetlepels boter
of
2 eetlepels vloeibaar bakproduct

200 milliliter rode wijn

250 milliliter vleesbouillon

3 eetlepels kruidenroomkaas

4 plakken zachte geitenkaas ca. 150 g

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Becel Original vegan bakboter voordeelfles product photo
Becel Original vegan bakboter voordeelflesBecel Original Bakboter Vegan en 100% Plantaardig met Omega 3 Voordeelfles 750 ml3,35
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,09
Alternatief
1
Garlan Roomkaas kruiden product photo
Garlan Roomkaas kruidenGarlan Roomkaas kruiden0,75
Alternatief
1
Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
2
Vetten
18
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
35
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0