0
Winkelmand

Biefstuk met ansjovisdressing

Probeer eens deze biefstuk met ansjovisdressing!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak eerst de dressing. Wrijf de ansjovis fijn en voeg de knoflook, olijfolie en peterselie toe. Zet de dressing apart.
  2. Bestrijk de biefstukken met de olie en strooi er zout en peper over. Schroei ze aan beide kanten dicht in een hete grillpan of koekenpan.
  3. Bestrijk de bovenkanten licht met mosterd. Zet het vlees daarna in het midden van de hete oven. Afhankelijk van de dikte voor rood vlees 4-5 minuten, voor rosé 7-8 minuten.
  4. Serveer de biefstukken op warme borden met de ansjovisdressing en bestrooi met bosui.
  5. Lekker met tagliatelle en geroosterde plakken courgette.

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken

2 eetlepels arachideolie

1 eetlepel mosterd

1 lente-/bosui in ringetjes
of
1 eetlepel verse bieslook gehakt

voor de ansjovisdressing

50 gram ansjovisfilet uitgelekt, blikje

2 teentjes knoflook fijngehakt

6 eetlepels olijfolie

2 eetlepels verse peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
370
Koolhydraten
1
Vetten
24
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0