0
Winkelmand

Biefstuk met champignon-pepersaus

Probeer ook eens deze heerlijke biefstuk met champignon-pepersaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zorg dat de biefstukken op kamertemperatuur zijn.
  2. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de biefstukjes snel aan beide kanten aan. Temper de hittebron en bak ze nog eens enkele minuten. De baktijd hangt af van de gewenste gaarheid. Schep de biefstukjes uit de pan en bestrooi ze met zout. Dek ze toe met aluminiumfolie om ze warm te houden.
  3. Voeg de peperkorrels en champignonplakjes toe aan het bakvet en bak alles enkele minuten op een middelhoge hittebron.
  4. Roer de crème fraîche erdoor en verwarm de saus, zonder te koken, goed door.
  5. Verdeel de biefstukjes over de verwarmde borden en verdeel de champignons, pepertjes en saus over het vlees.

Ingrediënten

4 personen

4 (kogel)biefstukken à 150 g

50 gram boter

2 eetlepels groene peperkorrels uitgelekt

250 gram kastanjechampignons in plakjes

250 crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117100000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
475
Koolhydraten
2
Vetten
35
Verzadigde vetten
22
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0