0
Winkelmand

Biefstuk met champignonsaus en roerbakgroenten

We eten vandaag op stand: heerlijke Blonde d'Aquitaine biefstukjes met champignonsaus en roerbakgroenten.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de uiteinden van de peulen en snijd de champignons in partjes.
  2. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de biefstukken in 6 minuten rondom goudbruin. Haal de biefstukken uit de pan en laat even rusten.
  3. Bereid ondertussen de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit opnieuw de koekenpan en roerbak de peulen en champignons in het vet van de biefstukken in 5 minuten gaar.
  5. Serveer de roerbakgroenten samen met de biefstuk en schenk er champignonsaus overheen.
  6. Eet smakelijk!

Ingrediënten

4 personen

4 Blonde d'Aquitaine biefstukken

1 zakje Maggi champignonsaus

250 gram Kastanje champignons

400 gram Coop peulen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Blonde d'Aquitaine Runder kogelbiefstuk 2 stuks product photo
Blonde d'Aquitaine Runder kogelbiefstuk 2 stuksRunderkogelbiefstuk 2 ster8,09
Alternatief
1
Maggi Champignonsaus product photo
Maggi ChampignonsausMAGGI Saus Champignon 36 Gram Zakje0,85
1
8710624285791 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
2

Alternatief