0
Winkelmand

Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

Probeer ook eens deze biefstuk met mosterd-sjalottensaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem de biefstukken een kwartier van tevoren uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
  2. Dep het vlees droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olie en boter en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant. Neem ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  3. Fruit de sjalotjes in het bakvet. Voeg de mosterd, port en 100 ml water toe en stoof 2-3 minuten.
  4. Serveer de biefstuk met de mosterd-sjalottensaus. Garneer eventueel met wat takjes tijm.
  5. Lekker met aardappelpuree en gestoofde cranberry's met appel en frambozen.

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken

4 eetlepels olijfolie
of
4 eetlepels arachideolie

75 gram boter

250 gram sjalotjes in kwarten

1 eetlepel mosterd

50 milliliter rode port 

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624029425 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
410
Koolhydraten
6
Vetten
28
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0