0
Winkelmand

Biefstuk met oesterzwammen en rodewijnsaus

Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de sjalotjes. Schep de oesterzwammen erdoor en roerbak 3 minuten…

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de sjalotjes.
  2. Schep de oesterzwammen erdoor en roerbak 3 minuten tot het vocht iets verdampt is.
  3. Voeg de pesto, wijn en de helft van de peterselie toe en laat de saus zachtjes 5 minuten pruttelen.
  4. Verhit de rest van de olie en bak hierin de biefstukken 2-3 minuten per kant. Serveer ze op warme borden.
  5. Roer het bakvet door de saus en serveer bij het vlees. Strooi de rest van de peterselie erover.

Ingrediënten

4 personen

4 stuks biefstukken à 125 g

3 eetlepels olijfolie

2 stuks sjalotjes gesnipperd

200 gram oesterzwammen in repen

4 eetlepels rode pesto

200 milliliter rode wijn

2 eetlepels platte peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

2308906000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Oesterzwam product photo
OesterzwamOesterzwam1,59
2
g'woon Rode pesto multipack product photo
g'woon Rode pesto multipackg'woon Rode Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
7
Vetten
16
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
32
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0