0
Winkelmand

Biefstuk met olijvenpesto

Biefstuk is altijd een succesnummer. Deze pesto geeft hem net een beetje extra.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de biefstukken een half uur van tevoren uit de koelkast.
  2. Hak de olijven en de kappertjes fijn.
  3. Meng door de pesto.
  4. Dep de biefstukken droog.
  5. Verhit de grillpan tot zeer heet.
  6. Besmeer de biefstukken met olijfolie en grill om en om ongeveer 4 minuten aan elke kant voor medium rare (of tot het vlees een kerntemperatuur van 55 graden heeft).
  7. Bestrooi met zout en peper en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  8. Snijd het vlees in plakjes en leg het vlees op de borden en schep er een eetlepel van de olijvenpesto over.
  9. Serveer de rest van de pesto ernaast en serveer met aardappeltjes uit de oven en rode kool.

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken

10 groene olijven zonder pit

1 eetlepel kappertjes op azijn

1 bakje verse groene pesto

1 theelepel zout

1 theelepel peper

1 eetlepel extra vergine olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Carbonell Groene olijven zonder pit product photo
Carbonell Groene olijven zonder pitCARBONELL GROENE OLIJVEN ZONDER PIT1,09
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
1
8710725024572 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief