0
Winkelmand

Biefstuk met paprika-tijmsaus

Probeer eens deze biefstuk met paprika-tijmsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui en paprika 3 minuten.
  2. Voeg de room, tijm en zout en peper toe en kook zachtjes 5 minuten. Pureer deze saus.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en de boter en bak hierin de biefstuk, bestrooid met zout en peper, in 2-3 minuten per kant (afhankelijk van de gewenste gaarheid) goudbruin.
  4. Serveer de saus bij de biefstuk.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

1 ui gesnipperd

2 rode paprika's in stukjes, zonder zaadjes

200 milliliter kookroom
of
200 milliliter demi crème fraîche

1 theelepel verse tijm gehakt
of
0.5 theelepel gedroogde tijm

25 gram boter

4 biefstukken à 125 g

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Melkan demi crème fraîche product photo
Melkan demi crème fraîchemelkan Demi Crème Fraîche 125ml0,99
Alternatief
2
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Biefstuk product photo
BiefstukBiefstuk21,98
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
7
Vetten
25
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0