0
Winkelmand

Biefstukspiesje met pikante tomatensalsa

Lekker van de grill: een biefstukspiesje met pittige tomatensalsa! Een rode wijn past perfect bij dit recept.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer voor de salsa de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in heel kleine blokjes en schep in een kom om met wat zout, de knoflook, chilipeper en koriander.
  2. Schep het vlees nogmaals om en rijg aan de spiesjes. Verhit de grillpan en bestrijk met wat olie. Gril de spiesjes om en om in circa 2 minuten bruin. Het vlees mag van binnen rosé blijven. Serveer de spiesjes met de salsa.

Ingrediënten

4 personen

400 gram biefstukken

1 eetlepel Mexicaanse kruiden

1 eetlepel olijfolie

voor de salsa

3 tomaten

1 teentje knoflook geperst

1 mespunt chilipepervlokken

0.5 bosje koriander fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kruidenmix gehakt mexicaans product photo
Verstegen Kruidenmix gehakt mexicaansVerstegen mix voor gehakt mexicaans 40 g zakje1,22
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8718503613383 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
150
Koolhydraten
2
Vetten
5
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
23
Vezels
1
Zout
0.3
Suiker
0