0
Winkelmand

Biefstukspiesjes met citroen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de biefstukken op een plank. Meng voor de rub de citroenrasp, -sap, knoflook, oregano, een flinke snuf peper en wat grof zeezout in een vijzel.
  2. Roer de olijfolie erdoor en wrijf het vlees aan beide kanten hiermee in. Laat het vlees afgedekt 30 minuten rusten terwijl je de barbecue aansteekt.
  3. Snijd het vlees in gelijke blokjes en rijg ze aan de spiesen. Wacht tot de kooltjes gloeien en er geen vlammen meer te zien zijn.
  4. Rooster de biefstukspiesen aan beide kanten op het rooster van de barbecue. Lekker met dikke yoghurt-knoflooksaus en een pastasalade met tomaatjes!

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken

voor de marinade

0.5 citroen rasp en sap

1 theelepel citroensap

2 teentjes knoflook geperst

1 eetlepel gedroogde oregano

1 eetlepel olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Biefstuk product photo
BiefstukBiefstuk21,98
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verstegen Oregano product photo
Verstegen OreganoVerstegen oregano gevriesdroogd 18 g Pot6,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
185
Koolhydraten
0
Vetten
5
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
34
Vezels
0
Zout
0.2
Suiker
0