0
Winkelmand

Bietencarpaccio met gekaramelliseerde pecannoten en geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de bietjes met een mandoline, kaasschaaf of scherp mes in flinterdunne plakjes. Leg ze dakpansgewijs op een grote schaal.
  2. Verhit een droge koekenpan en rooster hierin de pecannoten met 1 eetlepel honing en een snufje zout in circa 3 minuten goudbruin. Hak de noten grof.
  3. Mix de geitenkaas glad met de crème fraîche. Klop een dressing van de rodewijnazijn, de rest van de honing en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de geitenkaascrème in een spuitzak en spuit toefjes geitenkaas op de bietencarpaccio. Bestrooi met de pecannoten en dille en besprenkel met de dressing.

Ingrediënten

4 personen

3 gekookte bieten

30 gram pecannoten

2 eetlepels honing

50 gram zachte geitenkaas

125 gram crème fraîche

2 eetlepels rodewijnazijn

4 eetlepels olijfolie

1 handje dille fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624753368 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouten product photo
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouteng'woon Pecannoten ongebrand ongezouten2,92
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
325
Koolhydraten
13
Vetten
27
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
5
Vezels
3
Zout
0.3
Suiker
0