0
Winkelmand

Bietenchips met zeezout

Probeer eens deze bietenchips met zeezout!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Schil de bieten en schaaf ze in dunne plakken. Leg de bietenplakken in een enkele laag op keukenpapier. Bestrooi met wat zout en laat 12-15 minuten rusten.
  3. Dep de plakjes droog en verdeel ze in één laag over het bakpapier op de bakplaten. Bak 2 platen bietenchips tegelijk boven elkaar in de oven in 12-14 minuten krokant. Keer de chips halverwege om.
  4. Neem ze uit de oven en leg in een schaal. Bestrooi de bietenchips naar smaak met nog een beetje zout. Serveer direct, de chips blijven circa 30 minuten krokant.

Ingrediënten

4 personen

4 rauwe bieten

grof zeezout (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

2134100000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
40
Koolhydraten
6
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
3
Zout
0.7
Suiker
0