0
Winkelmand

Bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème

Probeer eens deze bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng in een keukenmachine de geitenkaas met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper en voeg de peterselie toe.
  2. Klop in een kom de eieren los en meng deze met de melk, pannenkoekenmix, gepureerde gekookte bietjes en een snuf zout tot een glad beslag.
  3. Verhit zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag. Schep een dun laagje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes op een middelhoge stand in circa 4 minuten gaar. Keer halverwege en herhaal tot het beslag op is.
  4. Bestrijk de pannenkoekjes met de geitenkaascrème, rol op en snijd in stukjes.

Ingrediënten

150 gram zachte geitenkaas

125 gram crème fraîche

1 handje peterselie fijngesneden

3 eieren

500 milliliter melk

400 gram meergranen pannenkoekmix

200 gram gekookte bieten gepureerd

zonnebloemolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

Melkan Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Melkan Jong belegen geitenkaas plakkenMelkan Kaas Geitenkaas Plakken 150g2,64
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
8710466266224 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624753368 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1

Alternatief