Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
- Stroop het vel van de bieten. Snijd de bieten in smalle reepjes.
- Schep de azijn door de bieten.
- Roer de zuivelspread met de yoghurt zacht.
- Was de veldsla en laat het goed uitlekken.
- Verdeel de veldsla over een schaal en schep de reepjes biet erop. Schep het zuivelmengsel erop.
- Bestrooi de tartaartjes met peper en bak ze in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin.
- Geef de bietensalade en de tartaartjes bij de aardappelen.
Ingrediënten
2 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 466.87
- Koolhydraten
- 46.26
- Vetten
- 16.51
- Verzadigde vetten
- 4.78
- Eiwitten
- 27.84
- Vezels
- 9.82
- Zout
- 0.68
- Suiker
- 11.11