0
Winkelmand

Bietensoep met appel en geitenkaas

Probeer eens deze bietensoep met appel en geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de sjalotjes, knoflook en bleekselderij 2-3 minuten.
  2. Schep de bietjes en appel erdoor en bak 1-2 minuten mee.
  3. Giet de bouillon erbij en kook 10-12 minuten op een lage stand.
  4. Laat iets afkoelen en pureer de soep.
  5. Serveer warm of koud met een schep zure room, geitenkaas en een takje dille erop.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

2 sjalotjes gesnipperd

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 stengel bleekselderij fijngehakt

500 gram gekookte bieten gepeld, in plakken

1 appel geschild, in stukjes

800 milliliter groentebouillon

125 milliliter zure room

125 gram zachte geitenkaas verkruimeld

4 takjes dille

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
Bio+ Bieten vacuum product photo
Bio+ Bieten vacuumBio+ Rode bieten gekookt 500gr1,19
Alternatief
1
85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
245
Koolhydraten
13
Vetten
17
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0