0
Winkelmand

Bietjes in het zuur

Houd je van bietjes? Probeer deze bietjes in het zuur eens uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de bieten schoon en schaaf ze met een dunschiller of mandoline in dunne plakjes.
  2. Kook intussen de azijn, 200 ml water, suiker en gember 4 minuten, totdat de suiker is opgelost. Laat even afkoelen.
  3. Schep de bieten in een schone weck- of jampot en giet het lauwwarme azijnmengsel en de plakjes gember erbij.
  4. Laat afkoelen, draai het deksel erop en laat minimaal 1 nacht staan voor het serveren.

Ingrediënten

2 rauwe bieten

200 milliliter appelazijn
of
200 milliliter wittewijnazijn

40 gram suiker

1 verse gember geschild, in plakken, ca. 2 cm

Ingrediënten

Voor 0 personen

2134100000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Tromp Appelazijn 100% appel product photo
Tromp Appelazijn 100% appelTromp&Rueb appelazijn uit 100% appel 750ml fles1,69
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1

Alternatief