0
Winkelmand

Bietjesstamp met rode ui, dille en shoarma

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in 15-20 minuten gaar. Verwarm intussen de bietjes in een steelpan.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de shoarmareepjes op een hoge stand in een paar minuten bruin. Laat daarna zachtjes bakken op een lage stand.
  3. Giet de aardappels af. Stamp ze fijn met de boter en melk en schep de bietjes en ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de dille door de stamppot en serveer met de shoarma.

Ingrediënten

4 personen

600 gram kruimige aardappels in stukken, panklaar

600 gram gekookte bieten geraspt

2 eetlepels olijfolie

400 gram shoarmavlees gekruid

1 eetlepel boter

100 milliliter warme melk

1 rode ui fijngesnipperd

1 bosje dille grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Hak Rode bieten schijven zoetzuur product photo
Hak Rode bieten schijven zoetzuurHAK Rode Bieten 705gr1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Shoarmavlees reepjes product photo
Shoarmavlees reepjesShoarmavlees4,09
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
415
Koolhydraten
38
Vetten
16
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
27
Vezels
8
Zout
1.3
Suiker
0