0
Winkelmand

Bietjestapenade met feta

Probeer eens deze bietjestapenade met feta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de sjalot met de rode biet, feta, mosterd, citroensap en olijfolie tot een grove tapenade. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  2. Lekker bij gebakken of gekookte vis, haring en gerookte forel.

Ingrediënten

4 personen

3 gekookte bieten gepeld, in stukken

2 sjalotjes gesnipperd

100 gram feta

1 eetlepel mosterd

1 eetlepel citroensap

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624753368 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
140
Koolhydraten
6
Vetten
10
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0