0
Winkelmand

Bistecca ai ferri con gorgonzola

Probeer eens deze bistecca ai ferri con gorgonzola!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem het vlees circa 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast.
  2. Dep de biefstukken droog en bestrooi rondom met zout en peper. Bestrijk met een beetje olie en bestrooi rondom met de basilicum.
  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan. Verdeel de gorgonzola in 4 gelijke stukken. Verwarm de borden voor in de oven op 100ºC.
  4. Verhit een grillpan en rooster het vlees om en om op een hoge stand rosé.
  5. Leg de biefstukken op de warme borden en leg een stukje gorgonzola op het vlees.
  6. Bestrooi met de rucola en pijnboompitten en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken
of
4 entrecotes

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel gedroogde basilicum

25 gram pijnboompitten

100 gram gorgonzola zacht

15 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Entrecote 2 sterren 1 stuk product photo
Entrecote 2 sterren 1 stukEntrecote 2 sterren 1 stuk6,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Basilicum product photo
Verstegen BasilicumVerstegen basilicum 11 g Pot1,99
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
1
Vetten
19
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
41
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0