0
Winkelmand

Bistecca alla diavola

Probeer eens deze heerlijke bistecca alla diavola!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Verdeel de venkelparten over de bakplaat. Bestrooi met zout en besprenkel met 3 eetlepels olijfolie. Rooster de venkel in het midden van de oven in circa 20 minuten lichtbruin en beetgaar.
  3. Halveer de bol knoflook horizontaal. Schenk de rest van de olijfolie in een koekenpan en leg hierin de knoflookhelften met de gesneden kant naar beneden. Leg de rode pepers erbij en verwarm 20 minuten op de laagste stand.
  4. Druk de knoflookpulp uit de bollen en leg deze terug in de olie. Bestrijk de biefstukken met een beetje van deze peper-knoflookolie en bestrooi met zout en rozemarijn.
  5. Rooster de biefstuk in een hete grillpan circa 2 minuten per kant.
  6. Serveer het vlees met de rest van de peper-knoflookolie apart en de geroosterde venkel. Garneer met venkelgroen.

Ingrediënten

4 personen

750 gram venkelknollen in parten, loof apart

150 milliliter olijfolie

1 bol knoflook

2 rode pepers in ringen

1 eetlepel rozemarijn gehakt

125 gram biefstuk

Ingrediënten

Voor 4 personen

Venkel product photo
VenkelVenkel0,89
Alternatief
4
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
Blonde d'Aquitaine Runder kogelbiefstuk 2 stuks product photo
Blonde d'Aquitaine Runder kogelbiefstuk 2 stuksRunderkogelbiefstuk 2 ster8,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
515
Koolhydraten
6
Vetten
40
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0