0
Winkelmand

Bistecca met knoflook en citroen

Probeer eens deze bistecca met knoflook en citroen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de biefstukken rondom met zout. Verhit de olie op een hoge stand en bak hierin het vlees 1/2 minuut aan één kant. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een bord.
  2. Zet de warmtebron lager, voeg de knoflook en rode peper toe aan het bakvet en verwarm 1 minuut. Voeg de peterselie en citroenschil toe en bak enkele seconden mee.
  3. Leg het vlees met de ongebakken kant in de pan en laat op hoge stand nog 1 minuut bakken. Draai daarbij het vlees rond in de pan.
  4. Serveer het vlees direct op warme borden met de kruidige jus. Lekker met brood of friet en zoetzure komkommer.

Ingrediënten

4 personen

4 biefstukken iets plat geslagen

2 eetlepels olie

2 teentjes knoflook geperst

1 rode peper fijngehakt, zonder zaadjes

1 bosje platte peterselie fijngehakt

1 theelepel citroenrasp

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
8710466235121 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
155
Koolhydraten
0
Vetten
7
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0.1
Suiker
0