0
Winkelmand

Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

Een heerlijk Mediterraans recept voor bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Laat het bladerdeeg ongeveer 10 minuten ontdooien.
  3. Bak het shoarmavlees in de zonnebloemolie in ongeveer 5 minuten bijna gaar. Schep het vlees af en toe om. Doe het vlees in een kom.
  4. Schep de bosuiringetjes, paprikastukjes en de helft van het eimengsel door het vlees.
  5. Leg in het midden van elk plakje bladerdeeg wat van de shoarmavulling.
  6. Bevochtig de randen van het deeg. Vouw het deeg als een saucijzenbroodje op, plak de zijkanten op elkaar en vouw ze een stukje om. Plak ook de naad aan de bovenkant goed vast.
  7. Smeer de bovenkant van de broodjes in met losgeklopt ei. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ongeveer 20 minuten knapperig en licht bruin.

Ingrediënten

250 gram shoarmavlees in reepjes

2 eetlepels zonnebloemolie

2 lente-/bosuitjes in dunne ringen

1 rode paprika in blokjes

2 eieren losgeklopt

1 pak diepvriesbladerdeeg

Ingrediënten

Voor 0 personen

Shoarmavlees reepjes product photo
Shoarmavlees reepjesShoarmavlees4,09
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
225
Koolhydraten
17
Vetten
13
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0