0
Winkelmand

Bladerdeeghapjes met brie en abrikozenjam

Zoek jij een heerlijk hapje voor op tafel tijdens bijzondere/gezellige gelegenheden? Probeer eens deze zoete bladerdeeghapjes met brie en abrikozenjam uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ÂşC.
  2. Snijd de plakjes bladerdeeg in 4 vierkanten (totaal 8). Kerf met de botte kant van een mes randen aan de zijkanten van het bladerdeeg en bestrijk deze met losgeklopt eigeel.
  3. Prik met een vork gaatjes in het midden van het deeg en leg plakken brie erop. Bestrooi met wat gedroogde tijm en bak in de oven in circa 15 minuten knapperig.
  4. Schep een klein beetje abrikozenjam op de briehapjes en serveer direct.

Ingrediënten

2 plakjes bladerdeeg

1 eidooier losgeklopt

8 plakjes brie

1 eetlepel gedroogde tijm

2 eetlepels abrikozenjam

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1
Président Le brie product photo
Président Le briePresident Le Brie puntje 200g2,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
8710624220051 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief