0
Winkelmand

Bladerdeeghapjes met groene asperges en ham

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges. Breng een ruime pan water aan de kook en kook hierin de asperges circa 2 minuten. Laat ze uitlekken.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg op de bakplaat en leg een plak ham erop. Bestrijk met de kruidenroomkaas en leg de asperges schuin erop. Bestrooi met zout en peper en vouw 2 punten van het bladerdeeg over elkaar.
  3. Bestrijk de pakketjes met ei en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.

Ingrediënten

12 groene asperges

4 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

4 plakken hammen

4 eetlepels kruidenroomkaas

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 0 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,97
Alternatief
1
Bio+ Slagers achterham 3 sterren product photo
Bio+ Slagers achterham 3 sterrenBio+ Slagers achterham2,95
Alternatief
2
Boursin Roomkaas knoflook & fijne kruiden product photo
Boursin Roomkaas knoflook & fijne kruidenBoursin Roomkaas Knoflook & Fijne Kruiden 125 g Beker/kuipje2,25
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1

Alternatief