0
Winkelmand

Bladerdeegpakketjes met groene asperges

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en zet een pan kokend water op.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier belegde bakplaat.
  3. Snijd de rode ui in dunne ringen en kluts 1 ei in een kommetje.
  4. Verdeel de asperges en de uienringen over de bladerdeeg vellen, pak twee punten en vouw naar elkaar toe. Smeer de bovenkant in met het geklutste ei en een beetje zwarte peper.
  5. Bak in 20 minuten in een voorverwarmde oven.
  6. Kook ondertussen 4 eieren in 6 minuten, laat deze daarna schrikken onder koud water.
  7. Haal de graatjes uit de gerookte makreel en spoel deze van de huid af.
  8. Maak de veldsla aan met een scheutje olijfolie, balsamico, zout en peper.
  9. Serveer de bladerdeeg pakketjes met de veldsla, makreel en het gekookte eitje.

Ingrediënten

4 personen

480 gram groene asperges

8 plakjes bladerdeeg

1 rode ui

5 eieren

75 gram veldsla

1 theelepel balsamicoazijn

400 gram gerookte makreel

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Rode ui duo product photo
Rode ui duoRode ui duo0,59
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Vismarine Gerookte makreelflakes product photo
Vismarine Gerookte makreelflakesVis Marine Gerookte Makreelflakes 200 gram5,99
Alternatief
2

Alternatief