0
Winkelmand

Bladerdeegstengels

Probeer eens bladerdeegstengels!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi het werkblad met wat bloem. Leg alle plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een grote lap.
  2. Klop het ei met de melk goed los en bestrijk het deeg ermee.
  3. Meng de walnoten met de kaas, paprikapoeder en kruiden en bestrooi het deeg met de helft ervan.
  4. Vouw de zijkanten van het deeg naar binnen en nog eens dubbel. Rol dit weer uit tot een grote lap en bestrijk weer met ei. Bestrooi met de helft van het overgebleven kaasmengsel en vouw het deeg weer dubbel. Bestrijk met de rest van het ei en de kaas en snijd het deeg in repen.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de deegrepen op de bakplaat en bak ze in circa 10 minuten goudbruin.
  6. Laat afkoelen en serveer de stengels bij de soep of als tussendoortje.

Ingrediënten

6 personen

1 eetlepel bloem

400 gram diepvriesbladerdeeg ontdooid

1 ei

1 eetlepel melk

50 gram walnoten fijngehakt

100 gram belegen kaas geraspt

1 theelepel paprikapoeder

1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden

Ingrediënten

Voor 6 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,97
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot1,95
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse korianderKoriander 15g1,15
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
390
Koolhydraten
26
Vetten
27
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0