0
Winkelmand

Bladerdeegtaart met gorgonzola, venkel en pecan

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het deeg in de verpakking ontdooien. Schaaf de venkel en ui in zeer dunne plakken en schep met de olijfolie en wat versgemalen peper in een kom door elkaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Spreid het deeg uit op de bakplaat en druk bij losse deegplakjes alle randen goed op elkaar.
  3. Bestrijk de buitenste centimeter vanaf de rand met water en vouw naar binnen zodat je een iets verdikte rand krijgt.
  4. Verdeel de geschaafde venkel en ui gelijkmatig erover en bak de taart circa 10 minuten in het midden van de oven. Neem uit de oven.
  5. Verkruimel de gorgonzola over de groenten en bestrooi met de pecannoten. Schuif de bakplaat onder in de oven en bak nog circa 15 minuten verder goudbruin.

Ingrediënten

4 personen

1 rol bladerdeeg koelvers

1 rol bladerdeeg koelvers

1 venkelknol

1 kleine ui

1 eetlepel olijfolie

150 gram gorgonzola

50 gram pecannoten

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouten product photo
g'woon Pecannoten ongebrand ongezouteng'woon Pecannoten ongebrand ongezouten2,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
680
Koolhydraten
43
Vetten
50
Verzadigde vetten
27
Eiwitten
15
Vezels
3
Zout
2.4
Suiker
0