0
Winkelmand

Bladerdeegtaartje met spek en appel

Fan van hartige taart? Probeer dan eens dit bladerdeegtaartje met spek en appel uit! Alleen nog even in de oven.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Vorm van de plakjes deeg een vierkant op de bakplaat of rol het verse bladerdeeg, inclusief bakpapier, uit op de bakplaat. Druk de randen goed aan en bestrijk het deeg met een deel van het ei.
  3. Verdeel de plakken appel over het deeg en bestrooi met de tijmblaadjes en een beetje peper.
  4. Verdeel het spek erover en bak de taart in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin. Laat een beetje afkoelen en bedruppel de taart met de honing.

Ingrediënten

4 personen

9 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid
of
1 rol bladerdeeg vers

1 ei losgeklopt

2 appels in dunne plakken, met schil

2 takjes tijm

100 gram ontbijtspek in plakjes

1 eetlepel honing
of
1 eetlepel stroop

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Trots van Coop Authentieke ontbijtspek product photo
Trots van Coop Authentieke ontbijtspekOntbijtspek2,31
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Schenkstroop orgineel product photo
Van Gilse Schenkstroop orgineelVan Gilse Originele Schenkstroop 600 Gram Fles1,39
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
485
Koolhydraten
47
Vetten
27
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0